Het kantoor

Welkom bij ons bedrijf

"We zijn wat we herhaaldelijk doen. Uitmuntendheid is dus geen handeling maar een gewoonte." - Aristoteles

imagen portada
Welkom bij ons bedrijf

"We zijn wat we herhaaldelijk doen. Uitmuntendheid is dus geen handeling maar een gewoonte."- Aristoteles

Barcelaw Abogados is een multidisciplinair kantoor gevestigd in Barcelona met een solide staat van dienst van meer dan 20 jaar in juridisch advies, zowel aan particulieren als aan ondernemers en bedrijven in nationaal en internationaal recht, met name in vastgoedrecht. Wij spreken Engels, Frans, Nederlands, Spaans en Catalaans

Onze advocaten zijn bewezen professionals, gespecialiseerd in Ondernemingsrecht en Civiel recht, die regelmatig diensten verlenen in heel Spanje en in het buitenland.

Als nederlandstalige advocaten richten wij ons vooral op juridische ondersteuning van nederlandstalige mensen die geïnteresseerd zijn om in Spanje te investeren. Zo adviseren wij zowel over het handelsrecht (oprichting van vennootschappen, uitbreiding van Nederlandse bedrijven in Spanje, enz.) als over het burgelijk recht (aankoop van onroerend goed op Spaans grondgebeid, erfrecht, enz.).

Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van professionele contacten die onze cliënten kunnen adviseren op andere gebieden, zowel internationaal als nationaal recht, zoals fiscaal recht, arbeidsrecht, strafrecht of bestuursrecht.